Lost in the stars – The Music of Kurt Weil – muzică jazz și cabaret

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD
CENTRUL JUDEȚEAN PENTRU CULTURĂ
în parteneriat cu Fundația SOCIETATEA DE CONCERTE

Sâmbata 24 noiembrie 2018, ora 19,00, Sinagoga Bistrita

LOST IN THE STARS

Sanda Weigl (voce)
Lucian Ban (pian)
Mat Maneri (violă)

„Lost in the stars”
După ce a fost prezentat la Barbes Brooklyn, în New York, la BKA-Theater și Berliner Ensemble din Berlin și în diferite orașe din România, proiectul Lost in the Stars aduce sâmbătă 2 noiembrie, de la ora 19.00, la Sinagoga Bistrița, muzica lui Kurt Weill într-o reinterpretare unică alături de pianistul de jazz Lucian Ban și violistul Mat Maneri.

Artista de origine română, care a colaborat cu nume precum Nina Hagen, Pina Bausch și care a pus cântece lăutărești pe muzica lui Tom Waits, Sanda Weigl aduce în luna noiembrie, în România, o serie de concerte în Satu Mare, Cluj, Bistrița, Brașov, Târgu Mureș și București, care prezintă unul dintre cele mai speciale proiecte ale sale, Lost in The Stars.

Lost in The Stars – The Music of Kurt Weill este un spectacol de cabaret și jazz care prezintă cântece ale culturii germane expresioniste în interpretarea celor trei muzicieni- Sanda Weigl, Lucian Ban și Mat Maneri. Piese din „Opera de trei parale”, precum și alte compoziții semnate de Kurt Weill sunt radical reimaginate într-un program care trece prin elemente de cabaret și muzică clasică de avangardă a secolului XX combinate cu jazzul specific orașului New York.

Publicat
Din categoria Concerte