Inner Joy Tour – Sahaja Yoga

„Asociatia Sahaja Yoga România si Societatea de Concerte Bistrița vă invită la Inner Joy Tour – o incursiune în universul fascinant al Indiei.

Un eveniment dedicat centenarului „100 de ani de la nașterea lui Shri Mataji Nirmala Devi, Personalitatea spirituala care a creat disciplina Sahaja Yoga , dedicandu-si viața pentru a o răspândi gratuit întregii omeniri”. Puteti afla mai multe informatii despre personalitatea domniei sale in linkul urmator:

https://sahajayoga.ro/despre-shri-mataji

Inner Joy Tour, parte dintr un tur european, se va desfășura in tara noastra în perioada 4-13 august și reunește artiști de renume internațional, dansatori și muzicieni clasici, ce ne vor încânta simțurile și ne vor transpune într-o altă dimensiune: Mahuya Mukherjee (vocalista a stilurilor khayal si thumri ale muzicii hindustani),Sangita Banerjee (dansatoare a stilului odissi).

Turul se va desfășura în perioada 4-13 august, într-un turneu național ce va cuprinde 7 orașe din România: Baia Mare, Bistrita, Iasi, Targu Mures, Brasov, Ploiesti și Bucuresti.

Concertul din Bistrita va avea loc: sambata, 5 august 2023, incepând cu ora 19:00 la Centrul Multicultural Sinagoga din Bistrița.