Mike Godoroja & Blue Spirit – spectacol multimedia de lansare album

Poster Mike Godoroja & Blue Spirit - Viață, iubire, armonie, zbor, Bistrița 2024

Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” vă invită la un spectacol multimedia extraordinar, miercuri 15 mai 2024, ora 19:30, la Palatul Culturii cu MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT

Este un concept spectacular care se așează în trei părți și care asociază muzica cu elemente spectaculare de sound & video design, elemente teatrale dar şi momente surprinzătoare de improvizaţie. Ideea acestui spectacol ne va purta într-o revelație asupra acestui dar de neprețuit care este Viața.

Fiecare piesă muzicală, fiecare segment spectacular de sunet, lumini, video și interpretare teatrală vin să susțină un romantism actual pe care Mike îl declară și susține. Este prima realizare scenică în care viziunea lui Mike se aşează sub cheia Art-Rock. Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la soul la folk și chiar muzică jazz și progresivă . Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt un exotism în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele sintetizatoare digitale Touch Screen Synthesizer .

Este poate cel mai prodigios demers pe care Mike îl face în întreaga lui carieră. Este o producţie complexă care poartă amprenta multimedia.

Sunet surround, poeme integrate muzical, un scenariu bine pus la punct care vine să reflecte ideea acestei Trilogii „iubire.armonie.zbor” despre „Viaţă” Spectacolul de lansare a albumului trilogie „Viaţă – iubire.armonie.zbor” este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe.


Vă aşteptăm la un spectacol de zile mari!
Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro

https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-mike-godoroja-blue-spirit-98136
de la Casa de Bilete a Palatului Culturii şi de la Sinagogă (înainte de spectacol).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.