Seară britanică cu Răzvan Suma – violoncel și Rebeca Omordia – pian

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BISTRIȚA
CENTRUL CULTURAL MUNICIPAL G. COȘBUC
SOCIETATEA DE CONCERTE

vă invita la
Seară britanică – turneu naţional cu Răzvan Suma – violoncel şi Rebeca Omordia – pian

14 mai 2017, ora 19:00, Sinagoga

Turneul național Seară britanică îl readuce pe scenele din România pe violoncelistul Răzvan Suma, într-un turneu național în care va evolua alături de pianista Rebeca Omordia, în perioada 13 – 17 mai 2017. Cei doi muzicieni vor ajunge la Bistrița pe 14 mai orele 19.00, la Centrul Multicultural Sinagoga.
Cei doi muzicieni au pregătit pentru turneul din România un repertoriu exclusiv englezesc, cuprinzând cunoscute piese de Frederick Delius, William Lloyd Webber, John Ireland, Ian Venables, S. Coleridge – Taylor, Edward Elgar, Frank Bridge, completate cu o lucrare scrisă special pentru acest turneu de compozitorul şi criticul muzical Robert Matthew – Walker, intitulată Fast Music.

Acest turneu a fost precedat de șapte concerte în Marea Britanie, susținute în luna martie, organizat de Institutul Cultural Român din Londra, în parteneriat cu John Ireland Trust şi Fourchiefs Productions. Artiștii au intrat în contact cu publicul nu numai prin limbajul muzicii, ci și printr-un dialog direct la Hertford College, Oxford University (8 martie), Institutul Cultural Român din Londra (9 martie), Birmingham and Midland Institute (10 martie), continuând la Blackheath Halls (13 martie), Cheltenham (14 martie), pentru a se reîntâlni cu exigentul public londonez în săli precum St James’s Piccadilly (17 martie) și binecunoscuta St Martin-in-the-Fields (20 martie), adevărat templu al muzicii de cameră.

Preț bilet: 20 lei, 10 lei pentru elevi, studenți si pensionari.