Festivalul de Film [‘mu:vi] – Editia a VI-a 2011

poster_muvi_20111
Asociaţia Culturală GroupSeven în colaborare cu Societatea de Concerte Bistrița prezintă a șasea ediție a festivalului de film [‘mu:vi] care se va desfășura în perioada 16-23 decembrie 2011.

Vineri, 16 decembrie, la ora 21:00, va avea loc deschiderea festivalului cu documentarul „THE SHUKAR COLLECTIVE PROJECT” , în regia lui Matei Mocanu.
Sâmbătă, 17 decembrie, va fi proiectat „MORGEN”, nominalizarea României la „OSCAR” pentru „cel mai bun film străin” , debutul în regia de lung metraj pentru Marian Crişan şi debut în lung metraj pentru bistriţeanul Dorin Zachei, actor al „Teatrul de Nord” din Satu Mare. După „MORGEN”, va rula un proiect audio [7th sphere] „LISTEN/WATCH THE SNOW FALL”.
În cadrul festivalului, bistriţenii vor mai putea vedea „Din dragoste cu cele mai bune intentii”, „Armadillo”, „Yo tambien”, „Schemer”. Producţia românească „PRINCIPII DE VIATA” va închide festivalul vineri 23 decembrie ora 21:00.

2 comentarii

  1. La deschiderea oficiala de azi vor fi programe complete tiparite. In momentul in care le obtinem le vom publica si pe site

Comentariile sunt închise.